Vanessa Geers  2007

 

Hoofdgerechten:

Eendebiefstuk met veenbessen
Eendeborst met appelsiensaus en oesterzwammen
Eendeborst met citrusvruchten
Eendeborst met honing
Eendeborst met witloof
Everzwijn met kastanjes
Everzwijn met veenbessen
Everzwijnfilet met paddestoelen
Everzwijnnootje met mango en frombozenazijn
Fazant la Brabanconne
Fazant met appelen
Fazant met druiven

Fazant met honingroom
Fazant met kool
Fazant op Ardeense wijze
Fazantenfilets met witte likeurwijn en gesmoorde worteltjes
Gebakken rijst met varkensblokjes en Indonesiasaus

Gebakken kip met kerrie
Gekarameliseerde varkenshaas
Hazefilet met roomsaus
Hazepeper op z'n Vlaams
Hazerug met bospaddestoelen
Hazerug met witloof en vijgen
Hertenkalffilet in papillot
Hindefilet met vijgencompote
Hindefilet Saint-Hubert met uienconfituur en kumquats
Kalfsmedaillons met wijnsaus en druiven
Kalfsstoverij met prei
Kalkoenfilet met geroosterde vruchten

Kalfkoenfilet met veenbessensaus
Kalkoengebraad met roquefort
Konijn in frambozen azijn
Konijn in mosterdsaus

Konijn met de Koninck bier
Konijn met druiven en Grimbergenbier
Konijn met gedroogde pruimen
Konijn met mosterdsaus
Konijn van de Jager
Konijnebillen met groene peper
Konijnenbouten met preiroom
Lamsvlees met curry en abrikozen
Lamszadel met groenten en gratin dauphinois
Mignonettes met kerrie en groenten

Ossebuco op z'n Milanees
Parelhoen met druiven
Parelhoen met paprika en verse vijgen
Parelhoen met port
Parelhoen met prei
Parelhoentje met muskaatdruiven
Reebiefstuk met kersen
Reebiefstuk met kriekenbiersaus
Reebiefstukjes met appel
Reebokfilet met biet en knolselder
Reefilet met knoflook en basilicum in rode-wijnsaus
Reefilet met peren en vijgen
Reemedaillons met madeirasaus

Reerug met gekarameliseerde uitjes en knolselderchips
Struisvogeltournedos met pittige frambozensaus
Tournedos met Choronsaus
Varkenshaas met kerrie en abrikozen

Soepen

Consomme van bospaddestoelen
Dubarry soep

Voorgerechten

Gegratineerde scampi in witte wijn
Kalkoen met curry en broccoli